fbpx

Dostava

https://www.cityexpress.rs/

Vaše porudžbine šaljemo kurirskom službom City express, predvidjeno vreme dostave je 2-3 radna dana neračunajući viknd, neradne dane i praznike. Ukoliko je vaša porudžbina manja od 6.000rsd, biće uvećana za 390rsd kolika je inače cena poštarine za sve standardne pošiljke.

City express vrši dostavu samo radnim danima. Zbog toga ćete paket koji poručite u petak do 14h, dobiti u ponedeljak ili utorak, a paketi poručeni petkom posle 14h, ili u toku subote i nedelje, na adresu će stizati utorkom ili sredom.

Kupac pri preuzimanju pošiljke plaća vrednost naručenih proizvoda i uslugu (poštarinu). Osim u slučaju kada je robu platio karticom,u tom slučaju kurirskoj slućbi plaća samo poštarinu.

Ako kupujete proizvode čija ukupna vrednost prelazi 6.000rsd dostava je BESPLATNA ,a troškove transporta snosimo mi.

Napomena:
U koliko ste porudžbinu izvršili za vreme trajanja HAPPY HOUR-a, a to je u perodu od 15h do 16h svakog dana, ako ste koristili PROMO KOD sa popustima, ako naručujete artikle koji su već sniženi, ili ste porudžbinu izvršili za vreme nekih specijalnih promocija (black friday, novogodišnji popust npr.), u tom slučaju cena poštarine naplaćuje se 390rsd bez obzira na iznos porudžbine, tj. bez obzira ako je porudžbina veća od 6.000rsd.

Prilikom dostave paketa (ukoliko se pojavi bilo kakav problem oko pronalaska adrese ili sl.) kurirska služba uglavnom kontaktira kupce putem telefona pa vas najljubaznije molimo da se javite na telefon kako biste što pre stupili u posed naručenog paketa.

Ukoliko imate bilo kakve probleme sa kuririma, sa vremenom dostave (kašnjenjem isporuke) ili bilo kakav problem sa samom pošiljkom (ako je kojim slučajem oštećen paket, i slično) molimo vas da nas odmah kontaktirate na jedan od navedenih telefona 064/343-66-22 ili 064/25-20-193

Naručena roba biće spakovana u skladu sa pravilima kurirske službe, tako da se normalnim rukovanjem pri transportu ne može oštetiti.

FITLAB nije odgovoran za gubitak ili eventualnu štetu nastalu usled okolnosti koje su izvan kontrole kompanije koja pruža usluge kurirske službe.

Dostava robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije putem kurirske službe „Cityexpress„, direktno na adresu kupca.