fbpx

FitLAB

Fitlab Teretana i Suplement Shop

FitLab teretana i suplement shop nalazi se u strogom centru grada. Svim svojim klijentima pruža mogućnost da vežbaju u prijatnom ambijentu na savremenim spravama po pristupačnim cenama.

Najčešće se sa treninzima počinje zbog izgleda, ali ono što je najbitnije jeste naše zdravlje. Personalni treneri vode itekako računa o tome, pomoći će vam da izbegnete provrede, a uz kondicione treninge na najzdraviji način testiraćete i pomerati granice izdržljivosti.

Jako bitna stvar, suplementi! Ono što je bitno jeste prodavnica suplemenata u sklopu teretane, a uz savete trenera i stručnjaka, koji prate vaš rad i stanje tela, odabraćete prave suplemente koji garantuju zdravlje i napredak!

A sve u životu se bolje radi u društvu! Dobra, pozitivna i motivišuća atmosfera je nešto što je karakteristika kolektiva FitLaba! Uz najbolje personalne trenre i raznovrsne profesionalne sprave i opremu u FitLabu dobijate kvalitetan trening i program koji obuhvata svaki deo vašeg tela.

Vaše zdravlje je naš primarni cilj, a lep izgled dolazi kao rezultat kvalitetnog načina života.

Naši licencirani i visoko obrazovani treneri olakšaće Vam put do dobrog zdravlja i savršenog izgleda. Uz njihove stručne savete i kvalitetan plan ishrane dolazak do cilja nikada nije bio lakši.

Posle napornog treninga nudimo Vam predah u prijatnom ambijentu suplement bara gde se možete osvežiti nekim od priteinskih šejkova ili bilo kojim drugim bezalkoholnim pićem. U svakom trenutku možete obradovati sebe kupovinom nekog kvalitetnog suplementa iz naše ponude.

Mi ćemo se potruditi da se uvek osećate prijatno i ugodno, jer mi ne stvaramo TIM, mi stičemo PRIJATELJE!

Ne postoji način da preko noći i bez truda dođete do savršenog izgleda. Ali napornim i pre svega pametnim treniranjem uz adekvatnu opremu i savete stručnjaka, možete ostvariti rezultate brže nego što ste očekivali. Upravo je to ono što vam je obezbeđeno u FitLab teretani!

Galerija teretane