fbpx

Zašto je Amino Whey Hydro najprodavaniji protein!

Verovatno vam je do sada već i poznat ovaj proizvod ili ste bar negde videli reklamu ili ime ili oba kao najprodavaniji protein kod nas na tržištu. I da, to je zapravo zaista i tačno, pa ćemo u ovom blogu i reći par reči o ovome proteinu, pa verujemo da će vam možda ovaj text i pomoći pri izboru ukoliko se dvoumite. 🙂


Amino Hydro Whey protein proizvodjača The Nutrition je protein koji nam stiže iz Slovenije, pruža odličan kvalitet po veoma dobroj ceni u pakovanju od 3,5kg. Ali, zašto je ovaj protein najprodavaniji?

Prvo ćemo reći zbod odličnog odnosa cene i kvaliteta, ali naravno postoji još dosta razloga.
THE Amino Whey Hydro’s Enhanced Amino Acid Delivery System (EAADS) kombinuje vrhunske izvore proteina kao superiorni blend protein, koji je dizajniran da poveća potencijal rasta mišića. Kombinovanjem sledećih sastojaka kao što su whey protein hidrolizat, whey koncentrat i hidrolizovani kolagen, THE Amino Whey Hydro čine savršeni proteinski blend sa različitim stopama varenja i aminokiselinskim sastavom. I da, ovo su samo neki od razloga zašto ga kupiti i koristiti.

Amino Whey Hydro protein je preko 86% protein i sadrži jako malo masti i ugljenih hidrata, gotovo ništa. Svaka merica ovog proteina sadrži 110,8 kalorija, 24gr proteina a čak po 1gr masti i hidrata.

Pruža sinergističku mešavinu kvalitetnih izvora proteina, koji ne samo da povećavaju sintezu proteina, već i volumen ćelija i misićni anabolizam. Takodje istovremeno zbog dodatka kolagena koji sadrži pomaže u zaštiti zglobova i hrskavice. Zbog odličnih sastojaka možemo reći i da pozitivno utiče na jačanje imunog sistema i u smanjenju nivoa lošeg holesterola i u smanjenju mogućnosti svih srčanih bolesti.

Pored visoko-kvalitetnog koncentrata whey proteina, THE Amino Whey Hydro sadrži napredni hidrolizovani whey protein koji ima najbrže vreme apsorpcije u odnosu na ostale proteine, i tako vrši direktan transfer svih neophodnih aminokiselina u mišiće i u druga tkiva. Svim ljudima koji se bave nekom fizičkom aktivnošću, da li profesionalcima ili rekreativcima, atletama ili bodibilderima je dobro poznato da je visoko-kvalitetni protein ključan za izgradnju i održavanje čiste mišićne mase, dok istovremeno podiže telesno zdravlje, povećava snagu, utiče na brži oporavak, kao i da podstiče gubitak masti.

Protein je najvažniji makronutrijent za rast mišića, mase i snage. Suplementacija proteinom je sastavni deo ishrane danas, skoro pa nezamisliva bez istog, jer protein koristimo i posle treninga i svaki put u toku dana, ukoliko nismo u mogućnosti da unesemo dovoljno proteina, popijemo da nadoknadimo deficit. Takodje protein je postao i sastavni deo različitih slatkiša i raznih ostalih jela.

Nadamo se da smo vam malo približili razloge zašto je najprodavaniji protein i zašto pruža odličan kvalitet u odnosu na cenu i da iako ste se dvoumili, nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za Amino Hydro Whey.