fbpx ...

Kako postati bolja verzija sebe?

Stres – najveci neprijatelj
Neminovno je da stres danas pretstavlja najveci problem i da to vise nije ni tajna. Stres kao jedan od osnovnih razloga velikih zdravstenih problema danasnjice moze stvarno napraviti dosta problema (disbalans hormona, povecanje kilaze, depresiju, anksioznost, konstantan stres i orgoman gubitak volje), ali balans mora postojati pa tako je i bitno naci sta je to sto vama odgovara da bi se taj stres smanjio. Da li je to novi hobi, nova mesta, novi ljudi, nove aktivnosti, novi hobiji, a mozda i sve zajedno.

Fitlab ce vam pomoci i otkriti par malih koraka koje mozete promeniti a koji ce vam i previse znaciti.

Malim koracima do velikog cilja!

Odakle krenuti?

Ako ste odlucili da menjate nesto, uvek prvo krenite od sebe i svog zdravlja jer ipak je to najbitnija stvar svakog bica i ujedno i stvar o kojoj bi svi trebali da vodimo najvise racuna. Krenite od osnovnih stvari, par novih navika koje vas mogu uciniti boljim, lepsim, energicnijim… Ljudi vole vesele ljude i svi trebamo teziti ka tome. Istezanje pri ustajanju, neka manja fizicka aktivnost (setnja, kratak trening) moze vam mnogo pomoci u tome da smanjite stres, da smanjite kilograme ukoliko se borite sa njima, da konzumirate lepse namernice, imacete vise elana za posao i ostale obaveze, vise energije, zelju da dalje menjate navike kada vidite da sam i ovo malo ulaganja isplatilo. Najvise znacaja tu ipak dajemo hrani i nutritivnim vrednosti koje dobijamo od nje.

Vitamini kao sto su C,E,D,B, cink, magnezijum, omega 3 su bitni za mozak, misice, energiju, organe, vitalnost, koncentraciju, pa cak i podmladjivanje. Danas postoji sirok spektar suplementacije da vam olaksa “posao” u svemu tome. Neka istraživanja su pokazala da suplementi mogu biti izuzetno povoljni po kompletno zdravlje osobe i pomoć pri kontrolisanju određenih zdravstvenih stanja. Ukoliko hranom ne unosite dovoljno vitaminia uvek se mozete osnoniti na suplemente kao dodatak ishrani. Na nasem sajtu mozete pronaci svu potrebnu suplementaciju ili fitnes opremu, bilo da ste pocetnik, reakreativac ili profesionalni sportista…

Samo 30-tak minuta dnevno vam moze promeniti zivot i sve suzbiti sve vase lose navike.

Nas tim trenera i sportista je uvek otvoren za sva pitanja vezana za sport, rekreaciju ili suplementaciju. Unosite vise proteina, voca, povrca, trenirajte, razmisljajte pozivitno, vodite se pozitivnim stvarima, okruzite sebe bitnim ljudima. I da, koliko god da mislite da ste se naslusali i nacitali ovih stvari dovoljno, one su zapravo i stvarno najbitnije. Citajte o ovome dok god vas ne natera na promene i primenjujte bar par stvari sa liste i verujte procesu.
Srecno!