fbpx

Najpoznatiji Gold Standard 100% Protein od sada i u Fitlab-u!

Nova i jako bitna vest, za nas a i za vas, je da od sada u našem asortimanu se nalazi jedan od najprodavanijih i jedan od najnagradjivanijih proteina na tržištu – dobro poznati Gold Standard 100% Whey Protein!

Pa da kažemo i nešto više o ovom fenomenalnom i široko zastupljenom proteinu.

Protein 100% Whey Gold Standard je protein surutke koji je popularan kod svih sportista a i rekreativaca. Visoko kvalitetan protein surutke sa čak 24gr proteina po merici sa svim neopodnim i dodatnim enzimima za varenje. Visoka koncentracija proteina sa dodatnim poboljšanjem. 

Do sada smo svi naučili zašto su proteini bitni i koja je njihova uloga, zato i predlažemo ovaj odličan protein kremastog ukusa za kvalitetniji dnevni unos proteina. Osigurava skoro 79% proteina što je jako dobar procenat. Ova jedinstvena formula takodje sadrži i hidrolizirane peptide surutke i dodatne enzime za bolje i lakše varenje (laktaza i aminogen kompleks). Sastav ovog proteina je drugačiji od izvorne formule zbog veće koncentracije proteina surutke, koji ujedno čini i najskuplji izvor proteina surutke. 

Šta još ovaj protein čini posebnim?

Mikrofiltracijom su dobili jedinstveni izolat proteina surutke, posebno filtriran koncentrat belančevina, veliki sadržaj biološki aktivnih proteina za brže varenje. Takodje odlična koncentracija glutamina i BCAA kiselina. U jednoj merici više od 4 grama glutamina različitih oblika i 5 grama BCAA. 

Nizak sadržaj masti, ugljenih hidrata i šećera. Samo 1,4gr masti, 1gr ugljenih hidrata a od toga samo 1g šećera! I više nego dovoljno razoga da bude jedan od najprodavanijih proteina i na našem i na svetskom tržištu. 

Ukusni šejk, kremastog ukusa, kao odličan dodatak svim osobama sa pojačanim fizičkim aktivnostima a i naravno, i sportistima. 

Bilo da ste na dijeti gde vam je kalorijski deficit najbitniji i sagorevanje masti a očuvanje mišića, Gold Standard kao niskokaloričan protein je odličan izbor. Takodje ako je vaš cilj zdravo povećanje mišićne mase, Gold Standard protein će zbog svoje odlične kombinacije svih aminokiselina i zbog svoje maksimalne biološke iskoristivosti odraditi odličan posao. 

Značaj deo ishrane za rast mišića, oporavak istih, obnovi kiselina koje učestvuju u transpotu hrane, kiseonika i azota.

Probajte i bićete nam zahvalni.