fbpx

Slender Fat Burner – sagorevač za sve dame!

Dorian Yates Nutrition – samo ime brenda govori i više nego dovoljno. Brend koji je u poslednje vreme na tržištu postigao ozbiljne rezultaze i opravdao mnoga obećanja. Reč je o premium dodacima ishrani sa potpisom legendarnog bodybuildera Doriana Yatesa, apsolutnog vladara devedesetih godina sa čak 6 osvojenih medalja Mr. Olympie! I baš zbog toga je svaki njegov proizvod jedinstven i efikasan.


Svi smo već dobro upoznati sa Dorianovom predanošću prema bodybuildingu i njegovim uspesima u bodybuildingu. Tim saradnika i naučnika napravio je još jednu odličnu formulu koja će lepšem polu pomoći da što pre stigne do željenih rezultata.

Slender Cellulite and Fat Burner  je moćna formula za sagorevanje masti koja sadrži MSM, L-karnitin, bromelain, hijaluronsku kiselinu, vitamine, esencijalne hranljive sastojke, vlakna i čak 9 biljnih ekstrata. Slender je dizajniran da oblikuje vaše telo i ubrza vaše napore protiv celulita i sagorevanja masti. Takođe doprinosi vašem raspoloženju, smanjuje apetit i povećava energiju.

Slender ubrzava metabolizam poboljšavajući biološke procese u vašem telu. Njegovi snažni sastojci, kao što su Thermo Fat Burning Matrix i Cellulite Stop Blend, pomoći će vam da preoblikujete svoje telo, smanjite obim struka, zategnete kožu i poboljšate tonus mišića. Slender je neophodna pomoć u borbi protiv masnoće i celulita. Pomoći će u postizanju ciljeva mršavljenja smanjenjem apetita, što vam dalje može pomoći da vam ishrana bude kvalitetnija. Takodje je ovo jako niskokaloričan napitak bez šećera, sa ukusom jagode koji sadrži samo 20 kalorija po serviranju, tako da ne morate brinuti o dodatnim kalorijama.

Slender kombinuje niz prirodnih sastojaka za koje se veruje da podržavaju zdrav gubitak težine. Neki od ključnih sastojaka Slender-a uključuju ekstrakt zelenog čaja, garcinia cambogia i hrom, za koje se smatra da pomažu u jačanju metabolizma i smanjenju apetita. Bez obzira da li pokušavate da izgubite nekoliko kilograma ili se upustite u potpunu transformaciju tela, Slender je moćan alat koji vam može pomoći da postignete svoje ciljeve.

Da biste sagoreli masti i izgradili mišiće, važno je da pratite konzistentan program vežbanja koji uključuje trening snage i kardiovaskularne vežbe. Vežbe treninga snage poput dizanja tegova mogu da vam pomognu da izgradite mišićnu masu, dok vam kardiovaskularne vežbe mogu u tome dodatno pomoći i doprineti bržem smanjenju masti. Takođe je važno da obratite pažnju na svoju ishranu i uverite se da unosite dovoljno proteina da biste podržali rast i popravku mišića.

Pored toga što sledite zdrav plan vežbanja i ishrane, možda ćete želeti da razmislite o uključivanju suplemenata u svoju rutinu kako biste podržali svoje ciljeve. Ukoliko želite da vaš proces bude efikasniji i zanimljiviji, onda vam definitivno predlažemo Slender Anti cellulite, kao proizvod koji je dobio dosta pozitivnih ocena.