fbpx

Zanimljive činjenice o brendu „Ultimate Nutrition“

Ultimate Nutrition je jedan od, možemo slobodno reći, najvećih i najpoznatijih brendova na svetu ali i na našim prostorima. Ekskluzvni brend koji zaista postoji dugo na tržištu i brend koji već duži niz godina ispunjava sva očekivanja. Brend koji je odavno postavio visoke standarde kvaliteta i poizvodnje, koji samo nastavljaju da rastu.

Od svog osnivanja 1979. godine, Ultimate Nutrition je bila jedna od prvih kompanija koja je razvila proizvode za sve sportiste i svu neophodnu sportsku suplementaciju, sa vizijom da širom sveta obezbedi proizvode za sportsku ishranu vrhunskog kvaliteta, zasnovane na istraživanju i rezulta

Osnivač Ultimate Nutrition, Viktor H. Rubino, bio je biohemičar i renomirani amaterski bodybuilder. Shvatio je značaj dodataka za zdravlje i ishranu koji su ga motivisali da se pojavi sa revolucionarnim formulacijama koje su bile kamen temeljac za druge brendove u zdravstvenoj industriji.

Ultimate Nutrition je i jedna od retkih kompanija za sportsku ishranu i suplementaciju koja proizvodi sopstvene proizvode. Najsavremeniji proizvodni pogoni se nalaze u SAD-u, kao i tim pažljivo odabranih stručnjaka, fomulatora i hemičara koji doprinose razvoju napredne i efikasne fomule. Ovde se proveravaju i testiraju sve dostigle sirovine pre proizvodnje.

Svaki odabrani sastojak prolazi kroz temeljni pregled i proces testiranja pre nego što se upakuje u odgovarajuću ambalažu i spremi za prodaju. Pa je tako i sredinom 1990-ih, Ultimate Nutrition bio jedan od pionira koji je osmislio i patentirao Whey Protein u prahu kao proizvod.

Danas je Ultimate Nutrition ProStar Whey jedan od najprodavanijih, najpoznatijih i najpriznatijih proteina surutke u prahu na svetu. Ultimate Nutrition Prostar 100 % Whey Protein je popularan među bodibilderima i fitnes entuzijastima za brzi oporavak i izgradnju mišića nakon treninga. Obezbeđuje 25 grama proteina i 6 grama BCAA iz mešavine izolata proteina surutke, koncentrata i peptida surutke. Prepun ultra mikrofiltriranog visoko kvalitetnog proteina surutke, Prostar Whey je neophodan ako vam treba nešto da ispuni vaše potrebe za proteinima nakon iscrpljujućeg treninga.

Bilo da ste početnik ili profesionalni bodybuilder, Ultimate Nutrition suplementi mogu podržati potrebe za ishranom svih vrsta treninga i vežbi. Navešćemo neke razloge ui činjenice zašto je Ultimate Nutrition pravi izbor:

1. Ultimate Nutrition proizvodi svoje proizvode – Sirovine se temeljno pregledaju i testiraju pre proizvodnje. Stručni naučnici i hemičari ukusa finaliziraju formulacije kako bi pružili najbolju moguću formulu.

2. Vrhunski kvalitet – Kvalitet je jedan aspekt kojem se svaki potrošač raduje. Suplementi Ultimate Nutrition prolaze stroge provere kvaliteta pre nego što stignu na prag bilo kog potrošača. Proteini surutke su ultra i mikrofiltrirani kako bi se obezbedila najkvalitetnija surutka koja ima veću bioraspoloživost.

3. Zagarantovana autentičnost – Ultimate Nutrition je posvećen obezbeđivanju originalnih proizvoda koji su unikati i bez ikakvih štetnih ili zabranjenih supstanci. Svaka serija se proizvodi koristeći najfinije sastojke kako bi se održala doslednost u kvalitetu i autentičnosti.

4. Napredne formulacije – Ultimate Nutrition se fokusira na razvoj inovativnih formulacija zasnovanih na istraživanju koje pomažu u izgradnji mišića, poboljšavaju izdržljivost i snagu, pojačavaju atletske performanse i opšte blagostanje.

5. Raznovrsnost – Nude veliki izbor proteina surutke, suplemenata pre i posle treninga. Od aminokiselina do vitamina, minerala i ekstrakata biljaka, Ultimate Nutrition ima svakodnevnu ishranu za

Apsolutno nenadmašive formule koje vam mogu pomoći u povećanju mišića, stimulisanju gubitka kilaže, pomoći u generalnom poboljšanju zdravlja, i u poboljšanju performansi i mogućnosti, dostizanju svih vaših ciljeva.
Ultimate Nutrition je i dalje zadržao svoje porodične vrednosti i doslednost Viktorovoj viziji ostaje ista, a to je da stvore visokokvalitetne, tražene proizvode koji su dostupni širom sveta.

Trenutno, Ultimate Nutrition je poznat po svom visoko istraženom, ekskluzivnom asortimanu proizvoda koji zadovoljava potrebe sportista, aktivnih ljudi, entuzijasta u teretani i bodibildera. Svaki proizvod je dizajniran eksplicitno uzimajući u obzir preciznu dozu i zahteve.